Jauhelihatortillat

img_1794

Ihanan raikasta viikonlopun herkkuruokaa tai arki-iltojen piristäjää!

Jauheliha: 
Ruskista jauheliha ja mausta

  • paprikajauhe/savupaprika
  • sipuli/valkosipulijauhe
  • juustokumina
  • chili/cayennepippuri
  • mustapippuri

Kun jauheliha on kypsä ja maustettu, lisää 1-2 dl vettä ja anna jauhelihan kypsyä kannen alla n. 20 min. Lihasta tulee mukavan pehmeä. Anna sitten veden haihtua lihasta lisäämällä lämpöä ja avaamalla kansi.

Huom: tässä voit aivan hyvin käyttää naudan/possun jauhelihan tilalta myös broilerin jauhelihaa tai vaikka broilerisuikaleita.

img_1796

Guacamole:

  • 2 kypsää avokadoa
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa
  • mustapippuria

Muussaa avokado haarukalla, lisää vajaa 1/2 tl suolaa ja saman verran mustapippurirouhetta, purista sitruunan mehu ja sekoita.

Salaatti:

  • Järvikylän Ruustinnan salaatti
  • Järvikylän rucola
  • kurkku
  • paprika
  • sipuli
  • puntti korianteria

Bataattimuussi:

  • bataatti
  • suola
  • voi

Keitä bataatti kypsäksi, lisää suolaa maun mukaan, lisää voita maun mukaan ja muussaa muussinuijalla.

Lisäksi:

TexMex-kastike: Rainbowlla on hyvä luomukastike.

Gluteenittomat maissitortillat
Nämä jäi kyllä meiltä syömättä. Päädyin yhden tortillan jälkeen kasaamaan ainekset pinoon lautaselle ja syömään siitä haarukalla.

img_1795

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s