Lämmin suklaabanaani nuotiolla

on

img_0629

img_0646

Tässäpä tunnelmia viime kesän reissulta Saimaan rannoille!

Nuotiolla nautitun ruuan jälkiruokana suklaabanaanit, jotka opeteltiin tekemään jo pienenä Partiolaisena.

img_0634

Valmistus:

Tarvitaan banaani ja maun mukaan tummaa suklaata.
Halkaise banaani tai meikäläisittän pannaani ja upota suklaapalat hedelmän sisään.
Nostetaan hiilloksen päälle, niinkuin paistaisit makkaraa.
Odotetaan, että suklaa alkaa sulaa.
Nautitaan lämmin suklaabanaani kaivelemalla herkku kuoren sisältä.

Näköjään nuotio jäi puuttumaan kuvista 🙂

img_0636  img_0640

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s