Tätä puuroa sanotaan meidän perheessä ”kakkupuuroksi”. Isäni on sen pienenä poikana nimennyt, koska puuro on niin nätti.
Resepti löytyy tuolta Farinan karkea riisijauhopussin takaa.
Tässä puurossa käytin tuoreita karpaloita.
Ohjeita on hyvä noudattaa, mutta minä jätin liemen siivilöimättä, jotta kaikki marjojen hyödyllisyys tulee käyttöön. Sitäpaitsi marjat rikkoutuvat kyllä aika hyvin viimeistään vaahdotusvaiheessa.
Puuro vaahtoutuu parhaiten kun se on jäähtynyt kunnolla. Itse vein kattilan pihalle pariksi tunniksi.
Yllä kuva, jossa puuro on keitetty, mutta ei vielä vaahdotettu.
Alhaalta näkyy, kuinka vaahdottaminen tekee puurosta kauniin vaaleanpunaisen.
Nautitaan kookosmaidon kera!
Seuraavaksi teen puuron mustikoihin.