Vispipuuro

Tätä puuroa sanotaan meidän perheessä ”kakkupuuroksi”. Isäni on sen pienenä poikana nimennyt, koska puuro on niin nätti.

IMG_1146IMG_1145

Resepti löytyy tuolta Farinan karkea riisijauhopussin takaa.

Tässä puurossa käytin tuoreita karpaloita.

Ohjeita on hyvä noudattaa, mutta minä jätin liemen siivilöimättä, jotta kaikki marjojen hyödyllisyys tulee käyttöön. Sitäpaitsi marjat rikkoutuvat kyllä aika hyvin viimeistään vaahdotusvaiheessa.

IMG_1144

Puuro vaahtoutuu parhaiten kun se on jäähtynyt kunnolla. Itse vein kattilan pihalle pariksi tunniksi.

Yllä kuva, jossa puuro on keitetty, mutta ei vielä vaahdotettu.

Alhaalta näkyy, kuinka vaahdottaminen tekee puurosta kauniin vaaleanpunaisen.

IMG_3643

Nautitaan kookosmaidon kera!

IMG_3645

IMG_3646

IMG_3647

Seuraavaksi teen puuron mustikoihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s